שאלת תזונה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/09/2009 | 08:11 | מאת: שירה

אני בשבוע 9 ואני ממש לא אוכלת כמו שצריך כי כל הזמן יש לי בחילות ואני לא יכולה לראות אוכל ואני מקיאה.לא עוזר לימון זה עושה לי יותר בחילה ואני לא אוהבת גינגיר. האם זה מזיק להתפתחות העובר? האם להכריח את עצמי לאכול אפילו שאני מקיאה אחר כך?

24/09/2009 | 09:55 | מאת: שירה

24/09/2009 | 18:15 | מאת: צביה רן

שלום שירה, התופעה של בחילות בשליש הראשון של ההריון ידועה, ואני מקוה שהיא תחלוף במהרה. יחד עם זאת זה שאת לא אוכלת פוגע קודם כל בך. השתדלי לאכול מזונות קלים, הרבה באכילת ירקות ועדיין יש מספיק פירות קיץ טעימים. שלבי דגניים עם קטניות, אלו יתנו לך חלבון מלא צמחי, השתדלי לאכול אגוזים למיניהם ושקדים, טחינה חומוס ועוד. ישנו ב"דוקטורס" אתר של תזונה בהריון ולידה תוכלי לקרא בו ולשאול שאלות. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה