תעזרו לי, בדיכאון עמוק.......

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

23/09/2009 | 22:43 | מאת: סיון

היי אני בת 25 נשואה ונמצאת בהריון ראשון, קיימתי יחסים עם גבר אחר וגם עם בעלי לאחר מכן כבר נכנסתי להריוןולא יודעת ממי!!! אני נמצאת בשבוע ה-27 ומתחרטת על כל דקה שהחלטתי להשאיר את ההריון הרי ייתכן שהוא לא של בעלי כלל!איך אפשר לחיות עם זה?! אני בדיכאון עמוק בכי ברוב היום, ורוצה לבצע הפלה על אף שההריון כבר מתקדם. בעלי אינו תומך בי גם בפן הכלכלי מה שמכביד יותר על חיי היומיום שלי וגורן לי לרצות להפיל ולחזור לשגרת החיים השקטה.ומה שבטוח שלא אשכב עם גבר אחר בחיים יותר!

24/09/2009 | 07:04 | מאת: צביה רן

סיון יקרה, איזו תמיכה את רוצה? המצב שלך באמת מורכב וזה לא נפתר ב"יהיה בסדר". אני ממליצה לפנות לעובדת סוציאלית קלינית דרך קופת החולים שלך או דרך בית חולים קרוב. עמותת "אפרת" יכולה לתמוך בך. את יכולה למסור את הילד לאימוץ או לאומנה במקרה שאינך בטוחה מה את רוצה לעשות. את באמת זקוקה לעזרה, אך מקצועית. אשמח לעזור ביעוץ אם אוכל. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה