עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

13/09/2009 | 10:08 | מאת: איה

שלום, אני נשואה, וקיימתי יחסי מין לא מוגנים (בלי שהבחור גמר בי) ביום רביעי, וביום ראשון/שני שאחרי (כ- 96 שעות אח"כ בערך) אני בייצתי. כעת המחזור שלי מאחר, האם יש סיכוי שאני בהריון, למרות שהוא לא גמר בי וזה היה מס' ימים לפני הביוץ?

14/09/2009 | 05:48 | מאת: צביה רן

תעשי בדיקה, כך שתהיה בוודאות מסויימת ואז תוכלי להחליט את ההחלטות שלך. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

19/09/2009 | 22:03 | מאת: קרן

להערכתי ישנו סיכוי שאת בהריון מאחר שגם ליפני שלב השפיכה (ככל הידוע לי בכל אופן) ישנה יציאה של זרעונים מהפין. הזרעונים חיים בגוף בערך 4 ימים. הזמן הוא גבולי, אך ישנו סיכוי. אבל יש לזכור שמצבי מתח וסטרס גורמים פעמים רבות לאיחור במחזור. הדרך הבטוחה ביותר לדעת אם את בהריון היא באמצעות בדיקת דם. יש גם בדיקות הריון ביתיות אך הן לא מהינמנות ב100% כך שאם הן פוסלות הריון אין בהכרח שאין הריון. אם המצג הוא חיובי ישנו סיכוי גבוהה ביותר כי את אכן בהריון. מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה לכל דרך שתבחרי - שנה טובה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה