דיכאון בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/09/2009 | 18:46 | מאת: אילנית

הי,אני נמצאת בשבוע ה-25 להריוני הראשון. בשבועות האחרונים אני לא מפסיקה להיכנס לחששות כמו מה יהיה עם העובר ואיתי,אני מרבה להיכנס לדכאונות חששות ובכי לעתים קרובות מאוד.הייתה לי משרה מצוינת ומצבי הכלכלי היה טוב מאוד עכשיו בגלל ההריון אני עובדת בחצי משרה ואני נכנסת קצת לקשיים בקושי מכסה את הוצאותיי והתחיבויותי החודשיות. בעלי מגלה הבנה כביכול יש לו עסק ולא חסר כלום אבל שזה נוגע לצרכיי האישיים והחשובים הוא לא נותן יד,לא משנה אם אני רומזת לו או מבקשת הוא מתנהג כ"ראש קטן" זה גורם לי להרגיש שלא בא לי על התינוקת.אני עובדת בשתי משרות כל אחת 3 שעות ביום ונקרעת פיזית.נשבר לי.

08/09/2009 | 22:51 | מאת: צביה רן

שלום אילנית, בהחלט היה כדאי לקבל טיפול. אם את תושבת ת"א נסי לפנות למרכז הרפואי סורוקה, אולי יש להם מחלקה שמטפלת בנשים במצבך. האמת שאפשר די בקלות לטפל, אך באופן פרטי, ולאו דווקא הרבה פגישות, אפשר עם תהליך "המסע" שאני עושה ועם תמציות באך. מקוה שתמצאי מענה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה