חרדה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/09/2009 | 16:30 | מאת: נורית

שלום שמי נורית לפני כחודש ישבתי בבית ופתאום חשתי תחושה של מחנק ושלשולים בלי הפסקה ועקצוצים ברגלים ובידיים ולא הבנתי מה קורה איתי לקחו אותי למיון עשו לי בדיקות והכל בסדר אבל בשל זה שלא אמרו לי כלום נכנסתי לזה יותר מהפחד מב קורה איתי רציתי לדעת אם אני סובלת מחרדה יש לי תחושות בטן ושרפה בבטן אני לוקחת ציפרלקס יש שינוי אבל תחושות הבטן לא נותנות לי לתפקד כרגיל רציתי לדעת אם זה יעבור לי מתי שהוא ואני יחזור לחיים רגילים תודה

04/09/2009 | 16:08 | מאת: צביה רן

שלום נורית, לא הבנתי מתוכן ההודעה אם את בהריון. זה שאת לוקחת תרופה לדעתי לא מספיק, את צריכה גם שיחות עם בעל מקצוע בתחום הרגשי (פסיכולוג או אחר) כדי להגיע לגורם או לחוויה שגורמת לך לחרדה. מקוה שתמצאי איש מקצוע מתאים בקרוב. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה