בחדר החשוך

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/08/2009 | 18:31 | מאת: גל

האם זה הגיוני ששני הריונות עברתי אותם עם שמחת חיים ובהריון הזה השלישי אני שונאת את עצמי ואת כל העולם ולא רוה לצאת מהחדר כל היום אני יושבת בחדר חשוך ורק בוכה איך אני יוצאת מהמצב הזה אנא עזרו לי

31/08/2009 | 18:02 | מאת: צביה רן

שלום גל, זה לא ממש נשמע טוב. פני לעזרה מקצועית מיד, אם דרך קופת החולים שלך. "זה קורה להרבה נשים" זה לא סיבה טובה לסבול. את זקוקה לעזרת פסיכולוג או מטפל אחר העוסק בפן הרגשי. כל טוב ובהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה