יש לי 5 ימים להחליט

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/08/2009 | 23:25 | מאת: שחף

אני בהריון בשבוע 5 ואני מתלבטת האם לעשות הפלה- יש לי 5 ימים להחליט. אני אישית מעדיפה לעשות משום שאני מרגישה שאני לא מוכנה לכך בכלל.למרות שבן זוגי (בשלושת השנים האחרונות) דווקא תומך בלהמשיך את ההריון. אני בת 25. האם מישהי יודעת על מקרה בו נעשתה הפלה או מישהי שבעצמה עברה הפלה מכוונת (בכדורים מפיג'ין) כי יש לי פחד שזה עלול לפגוע בפריון בעתיד- זה הדבר היחיד שמוביל להתלבטות..

25/08/2009 | 05:10 | מאת: צביה רן

שלום שחף? למה רק 5 ימים? האם זה בגלל הכדורים? אישית - אני מעדיפה גרידה שזה תהליך קצר מאד. הכדורים הם תהליך של מספר ימים שבהם עליך לבוא כל יום לבית החולים. אם מדובר בגרידה, הרי זה אפשרי עד שבוע 12. ולעיקרו של עניין ההתלבטות שלך: האם את אוהבת את בן זוגך? האם את רוצה לחיות אתו את שארית חייך ולהקים אתו משפחה? אלו שאלות מאד חשובות שעליך לשאול את עצמך. כמו כן, בכל בית חולים או ועדה להפסקת הריון יש עובדת סוציאלית שאתה כדאי לך מאד להתייעץ אם אינך בטוחה. כל טוב ובהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il

16/09/2009 | 07:22 | מאת: juleta15

שלום לך שחף! קארתי את המכתב שלך וזה נורא נזכיר לי אותי לפני כשנה אני נכנסתי להריון לא רצוי והייתי בדיוק כמוך בהתלבטויות בסופו של דבר עשיתי הפלה אבל שאיבה ההפלה עברה בסדר גמור כעבור כחודש התחלתי לדמם עמרו לי שהסיכויים להיכנס להריון שני הם קלושים מאוד...אחרי חצי שנה נכנסתי להריון היום אני בחודש שישי להריוני ואני נמצאת בשמירת הריון עקב ההפלה ....מה שאני מסבירה לך שאם נכנסת להריון תמשיכי אותו באהבה את נמצאת בגיל מאוד מתאים ובטח שאם יש לך גבר שתומך בהמשך ההריון כי אין לדעת מה יהיה אחרי שתעברי את ההפלה...יש נשים שזה עובר להם יפה ויש שלא זה לפי המזל אז שיהיה לך המון בהצלחה ואל תחששי משום דבר

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה