חרדה לאחר הפלות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/08/2009 | 17:25 | מאת: ממוש

אני בת 30. יש לי 2 ילדים בריאים. לפני שנתיים עברתי הפלה קשה בחודש חמישי(לא היה דופק) ולאחר מכן הריון כימי עד שבוע 6. היום אני בהריון, שבוע 8 ואני בחששות כבדים. כל כאב קטן מלחיץ אותי עד מצב של קוצר נשימה. יש לציין שנראה דופק בעובר, אך אני לא מצליחה להתנתק מארועי העבר. מה לעשות?

24/08/2009 | 18:01 | מאת: צביה רן

שלום ממוש, החרדות שלך מאד מובנות וכל מה שנותר הוא למלא את הוראות הרופא ולהאמין שאם התינוק הזה אמור להיוולד, הוא יוולד. עלינו לזכור שהריון הוא נס הבריאה שאין לנו כל שליטה עליו, ולאור שתי ההתנסויות שלך אכן את מלאת חששות. אני מאד ממליצה לערוך כמה פגישות עם איש מקצוע (פסיכולוג, מטפל בפרחי באך או אחר). בנוסף, עברי יום אחר יום, על כל יום שעבר בסדר, אמרי תודה בסופו. כל טוב ובהצלחה, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה