מפחדת מלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/07/2009 | 02:23 | מאת: אני06

שלום, אני נשואה נטרייה ומפחדת מלידה,אני חרדתית מאוד. האם אפשר לקבל מישהי צמודה לאורך כל ההריון איתי???מה אפשר לעשות?אני רוצה ילד ומפחדת מאוד...האם הלידה כל כך כואבת?? תודה רבה

19/07/2009 | 08:25 | מאת: צביה רן

בוודאי שאפשר לקבל תמיכה לפני ההריון, במשכו בלידה ולאחר הלידה. אם תכתבי לי מאיזה אזור בארץ את אוכל לנסות לעזור. רצוי אפילו לעשות אתך עבודה לפני ההריון כדי לרדת למקורות הפחדים שלך. המייל שלי בחודשיים הבאים: [email protected] כל טוב, צביה רן

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה