שאלה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/06/2009 | 18:44 | מאת: שולה

שלום! מהו המועד הטוב ביותר לעשות בדיקת דם לחלבון עוברי? לפי החוברת של קופת החולים הטווח הוא שבועות 16-18 ואני קבעתי תור ליום האחרון של שבוע 16 (15+6). האם זה בסדר או שעדיף לדחות את זה קצת? עליי לציין שהרופא שלי הוא זה שאמר לי לקבוע בתאריך זה וכך עשיתי אך אני לא בטוחה שזה אכן התאריך המתאים. תודה מראש.

10/06/2009 | 17:34 | מאת: צביה רן

התשובה בגוף השאלה. גם עניתי לך בפורום השכן. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9265129

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה