בדיקות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/05/2009 | 14:36 | מאת: איילה

לארונה התחלתי טיפולי פוריות. ועשו לי רשימת בדיקות שאני ממש חייבת לעשות אותן, האמת יש לי פחד מהבדיקות למרות שאני כבר יודעת מה הולכים לעשות לי. אני ממש רוצה ילד אבל אני גם יותר מפחדת מהבדיקות האלה לא מסוגלת להם ואני לא יודעת איך אתמודד עים זה עיזרי לי. אני פוחדת מהכאב יותר מאשר ממה יראו בבדיקה. אנא עיזרי לי אני לא יודעת מה לעשות

31/05/2009 | 22:02 | מאת: צביה רן

איילה, כדי לטפל בפחדים שלך, צריך להיעזר במטפל. לכתוב מעל דפי הפורום "אל תפחדי" זה לא ממש עוזר. אם את מוכנה לטפל בבעיה אוכל להפנות אותך. יחד עם זאת, הייתי ממליצה לך להיעזר ברפואה משלימה כדי לעזור לגוף להתכונן להריון. גם לכך אוכל להפנות אותך. תחליטי מה את רוצה, ואם את רוצה את עזרתי, אשמח לעזור. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9265129

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה