הבחילות הופחתו בשלב מוקדם

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/05/2009 | 18:33 | מאת: אני

היי לפני שבועיים עשיתי בדיקת דם וגיליתי שאני בהריון הבטא יצא 85 שבוע בדיוק לאחר מכן עשיתי שוב והבטא יצא לי 2625 הרופא עוד לא עשה לי אולטרסאונד אלא קבע לי תור לעוד שבוע מהיום. מהיום הראשון שגיליתי יש לי בחילות וחוסר תאבון וגם לצערי היו לי שלשולים. לפני כמה ימים הפסיקו השלשולים ומיד לאחר מכן הבחילות פחתו והתאבון חזר. כאשר במקום כל היום יש לי בחילה קלה בבוקר ובערב. אני לא מצליחה להקדים את התור. אני מאוד שמחה שפחתו הבחילות אבל אני קצת חוששת שמשהו לא בסדר בעובר... אני לא יודעת באיזה שבוע אני כנראה 7, האם קיים דבר כזה שהבחילות יפחתו בשלב זה?

19/05/2009 | 06:25 | מאת: צביה רן

שלום לך אני, יכול לעבור הריון שלם ללא בחילות בכלל. תיהני מכל רגע. שלושת ההריונות שלי עברו ללא בחילות בכלל. כל טוב ובהצלחה בהמשך, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה