היי איה !!!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/01/2005 | 08:39 | מאת: דקלה

היי בוקר טוב איה ! מה שלומך? אז אתמול ביצעתי את השקיפות עורפית + הבדיקת דם וברוך השם תודה לאל הכול בסדר ....למרות שישי רק את האולטראסאונד כרגע והבדיקת דם תגיע תוך 10 ימים שבועיים. והרופא אמר שהכול בסדר.. אז ככה זו התוצאה: NT-1.4 m'm CRL- 60 m'm הסיכון לתסמונת דאון לפי גיל האם במועד הלידה הוא 1:1437 הסיכון לתסמונת דאון לפי גיל האם ותוצאות הבדיקה היא 1:7563 אני שמחה שהכול בסדר ושמחתי לשתף אותך.... תודה בכל אופן על העזרה והתמיכה שאת נותת פה יישר כוח ! המשך יום טוב דקלה

31/01/2005 | 09:12 | מאת: איה

דיקלה יקרה תודה על העדכון, שמחתי מאוד לשמוע את רואה שהשד לא היה נורא כל כך???? המשך תקין וקל!! תודה על המחמאות, כאן תמיד איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה