שלום, שוב שאלה לי יש ילד בן שנה ותשעה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

31/01/2005 | 01:41 | מאת: ויקטוריה

לי יש ילד בן שנה ותשעה חודשים אחרי הלידה ירד לי דימום כמו כל האישה אחרי הלידה הנשים אומרות הדימום נפסק מקסימום שבועיים לי לקח ארבע חודשים הדימום נמשך פעם מאבד את הדימום פעם יותר פעם נעלם ליום ויום אחד בבת אחד הדימום הכל ירד כמו שצריכה ללדת עוד.. וזה היה עד תקופת אחרי ארבע חודשים אחר הלידה ואני מיד נסעתי לבית חולים והתלוננתי על הדימום כמו שכתבתי ואז עשו לי בדיקות על המקום והחלטו לעשות לי גרידה.. ואני פחדתי מאוד זה נשמע מפחיד שאלתי שאלות על גרידה אם אוכל ללדת שנית? והגרידה לא פוגע ברחם? פשוט מאוד פחדתי.. ואמרו שארגע זה שום דבר לא הורס שום דבר אלא מנקה את הרחם אמרתי טוב כי לא יכלתי לסבול את הדימום לכן אני שואלת את הנשים שעברו גרידה כמוני ושואלת האם יש להן ילדים אחרי הגרידה ואיך עברו את החוויה הזאת.. בתודה רבה ויקטוריה

31/01/2005 | 14:50 | מאת: אירית

שלום לך, לי הייתה הפלה טבעית - שאחריה עברתי גרידה. חודש אחרי הגרידה נקלטתי ב"ה להריון. ויש לנו בן (כיום בן שנתיים +) בריא ושלם ב"ה. אז הסירי דאגה מליבך. בהצלחה! אירית

01/02/2005 | 12:45 | מאת: איה

צר לי שאיני יכולה לעזור לך בשאלתך זאת לא עברתי גרידא ואין לי מושג... נתמין שעוד נשים יענו לך

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה