דפיקות לב מואצות בהריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

23/04/2009 | 11:38 | מאת: שני

שלום , הבוקר קמתי משינה עם דפיקות לב מואצות , הרגשתי שחם ליח בגוף והייתי אדומה בפנים, רצתי לקופ"ח והדופק היה 150 אחכ ירד ל106, לחץ הדם נמוך: 110על 60 בבדיקת אקו לב לא נמצאו ממצאים חריגים, העניין לווה גם בנשימות כבדות, ממש כמעט ולא יכולתי לומר לרופא את מספר התעודת זהות שלי. אחרי שהוא הרגיע שאין ממה לחשוש המצב חזר לאיתנו. אני נורא חוששת שמא בלידה מלחץ העניין יקרה לי שוב, זה היה סיוטי ... מה גם שלא עבדתי קשה או הייתי טרודה ממשהוא בבוקר, פשוט קמתי לקפל כביסה תוך ישיבה על כסא ופתאום התחלתי להרגיש את כל זה. אני בשבוע 36. תודה לך..

23/04/2009 | 20:49 | מאת: צביה רן

האם הרופא נתן לעשות איזה שהן בדיקות? מקוה שתרגישי טוב ושהלידה תעבור בקלות. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-926369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה