מהי תרומתה של דולה בלידה?

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

19/04/2009 | 22:17 | מאת: ש.א.

אני בשבוע 36, הריון שני הלידה הקודמת הייתה נוראית ביותר.. שאלתי היא מהי תרומתה של דולה בלידה שאין המיילדות הרגילות יכולות לעשות?

20/04/2009 | 07:36 | מאת: צביה רן

דולה היא מלווה בלידה. את שוכרת את שרותיה והיא נמצאת אתך מתחילת הלידה ועד סופה, פעמים רבות נפגשת אתך גם לפני הלידה ומכינה אותך ואת בן זוגך ללידה. לפעמים גם מלווה אותך עם חזרתך הביתה. הדולה מעסה את גופך, מדריכה אותך איך לנשום, משתמשת בשמנים אתריים ובתמציות באך בהתאם לצורך. היא לא עושה שום פרוצדורה רפואית. בעת שהמיילדת אחראית על כמה וכמה יולדות ואינה צמודה אליך. אני ממליצה שתכנסה לאתר "דולה" ותקראי. אשמח להמליץ לך על דולות אם תחליטי לקחת אחת. כל טוב ובהצלחה. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

21/04/2009 | 14:41 | מאת: ש.א.

הייתי שמחה לקבל את מספר הטלפון של מספר דולות טובות שאת מכירה אני גרה באזור המרכז ליד תל השומר תודה ררבה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה