גניקולוג מומלץ

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/04/2009 | 13:31 | מאת: ר'

הי. אני יכולה להמליץ לך על גניקולוג מצויין שהוא אומנם לא במכבי אבל הוא נמצא ברשימת היועצים שעובדים עם מכבי כך שניתן לקבל החזר. שמו ד"ר נחמן אקשטיין הוא סגן מנהל מחלקה באיכילוב. מדובר ברופא גם מאוד מיקצועי וגם מקסים וסבלני. הוא תמיד זמין לשאלות והתייעצויות ואין מצב שהוא משאיר אותך בלי תשובות ברורות ומנומקות למצבך. נדיר למצוא רופא כזה!

07/01/2010 | 14:39 | מאת: אורית

אני ממליצה על ד"ר הררי דורון.תותח.מקצועי ברמה גבוהה,מקסים,נותן הרגשה נהדרת.ממליצה בחום.

19/06/2011 | 15:23 | מאת: שירי

הייתי אצלו בטיפולי פוריות. ולאחר שעברתי רופא נכנסתי בקלות להריון. לא ממליצה, לדעתי הוא אינו מקצועי

10/01/2012 | 19:36 | מאת: רונה

אני חושבת שהוא מקצוען, מנוסה ומומלץ במיוחד לפריון

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה