אני בתחילת הריון שלישי ובכלל לא מתוכנן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/04/2009 | 08:03 | מאת: מיכל

שלום, לפני מס' ימים גיליתי שני בהריון שבכלל לא רציתי. יש לי 2 ילדים והאחרון כבר בן 6, בהריון שלו עברתי הריון טראומתי למדי שבקושי התאוששתי ממנו, בעלי עבר תאונת דרכים קשה מאוד(כשהייתי בחודש רביעי), בתאונה הזאת נהרגו אנשים והוא היחיד שנותר, ויחד עם זאת הוא הוגדר כפצוע אנוש וכו..., התקופה שעברה עלי היתה ממש לא קלה. אני עכשיו בייעוץ זוגי (עומדת לסיים את הייעוץ), וסיכמתי עם היועצת שכרגע אני באתנחתא מעבודה ומכל עומס שהוא בחיים, וגם היא המליצה לי לא להכנס להריון בשנים הקרובות. יש לי המון חששות, שמנתי המון לאחרונה וזום דיאטה לא תעזור כי בראש שלי יש חסימות, אני אסטמתית קשה ואני שחוקה מאוד. מה תוכלי לייעץ לי במצב זה?

06/04/2009 | 16:42 | מאת: צביה רן

שלום מיכל, מעניין לאיזה סוג של יעוץ את מצפה ממני? את נמצאת ביעוץ זוגי מקצועי, שזהו דבר מצויין כשלעצמו. כמו שאת אומרת יש לך הרבה חסימות, שאולי כדאי לטפל בהן? אני יכולה להזמין אותך לתהליך שנקרא "המסע". תוכלי לקרא עליו באתר שלי, המופיע בחתימה וגם ב-www.thejourney.co.il. אשמח לעזור אם תפני אלי. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה