מבקשת עזרה נואשות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/04/2009 | 21:22 | מאת: הילה

שמי הילה 32 + ילד בן שנה בהריון מיתקדם נשואה החל מבערך החודש השלישי החלו אצלי חרדות בילתי ניסבלות מלוות בלחץ ודפיקות לב מואצות חוסר שנה גם לאחר המון חסר בשנה וסוג של מועקה בחזה שאינן פוסקות עד כדאי תחושות שרפה המצב מלווה בחוסר תאבון עד שאני כימעט לא אוכלת מאומה. לאחרונה קיבלתי כדורים בשם בבן שעוזרים לי לזמן קצר אך לא לטווח הרחוק וחוזר חלילה אנה עיזרו לי אני נואשת

04/04/2009 | 22:32 | מאת: צביה רן

שלום הילה, איך היית רוצה שנעזור לך? חרדות קשה מאד לרפא בהתכתבות. לדעתי עליך לחזור לרופא ולבקשו להתאים לך תרופה אחרת/חדשה, רק שיש לזכור שלפעמים לוקח זמן עד שהתרופות האלו משפיעות. מצד שני, אני חושבת שכדאי לך להעזר במטפל/ת שמטפל בשיחות, כדי להבין את המקור לחרדות שלך. אשמח לעזור אם תפני אלי. כל טוב. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה