פחד מכאב

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/03/2009 | 09:02 | מאת: סיוון

במהלך הלידה שעברתי האפידורל לא השפיע, ןבנוסף היו לי צירי לחץ במשך זמן רב יחסית. הכאב היה בלתי נסבל. עכשיו אני חושבת על הריון שני ומאוד מפחדת מהכאב. האם תוכלו להרגיע אותי איכשהו?

09/03/2009 | 07:47 | מאת: צביה רן

איך היית רוצה שנרגיע אותך? שנאמר לך שלא יכאב? הרי נשקר לך. יחד עם זאת, יש בהחלט טכניקות וטיפולים שיכולים להכין אותך להתמודדות. אחת הסיבות להגברת הכאב היא התכווצות, בגלל הפחד. אם תלמדי לשחרר הלידה עשויה להתקדם ביתר קלות. אני מאד ממליצה לנסות למצוא טיפול הולם, וכן ללכת ללידה הבאה עם דולה. כל טוב. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה