הריון בגיל 40

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/03/2009 | 15:11 | מאת: א.ג

אני כמעט בת 40 ומאוד רציתי הריון. כעת אני ממש חרדה פוחדת מההריון, איך הגוף שלי יעמוד בנטל ? מה יגידו ? יש לי 2 ילדות גדולות 13, 10 , מה יהיה עם התינוק וכו............... האם יש פורום או מישהו שיכול לתת תמיכה עידוד בעיניין?

04/03/2009 | 23:28 | מאת: צביה רן

שלום לך א.ג. היום מאד מקובל להרות גם בגיל 40 ואף למעלה מכך. אם את בריאה ועדיין מאד רוצה ילד נוסף, נראה לי שאין בעיה. השאלה באמת, מה מצבך הבריאותי. אשמח לתמוך בך. דברי אתי. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה