לא מצליחה להתרכז

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

04/02/2009 | 14:12 | מאת: רויטל

בני בן חודשיים אני מניקה ומצוייה בתקופת מבחנים סוף סימסטר תואר שני אינני מצליחה להתרכז כל חומר שאני קוראת לקראת המבחן, אני שוכחת מה קראתי במהלך המבחן אינני מרוכזת ויש לי גלי חום , מדוע זה קורא??ומה עליי לעשות??

04/02/2009 | 22:50 | מאת: צביה רן

בהחלט משימה לא פשוטה. האם את מספיקה לנוח? לישון בלילה? אני מאד ממליצה שתבקשי עזרה מהמשפחה או תקחי עזרה בתשלום, כדי שתוכלי לשבת מספר שעות וללמוד, ותקחי את התינוק רק להנקה. בהצלחה. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה