הריון לאחר סיום החזור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

02/02/2009 | 20:36 | מאת: בלה

רציתי לדעת... אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין לאחר שניגמר לי המחזור רציתי לדעת מהו הסיכוי שניכנסתי להריון?? בבקשה דחוףףף!!

03/02/2009 | 11:25 | מאת: צביה רן

רוב הסיכויים שלא קרה כלום, כי הביוץ הוא בדרך כלל כ-14 יום לאחר תחילת המחזור. יחד עם זאת, אם אתם רוצים להרגיש בוגרים, וקיום יחסי מין מיועד לאנשים בוגרים, קחו אחריות כמו בוגרים ותשתמשו באמצעי מניעה. כל טוב. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7647696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה