דימום קל

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/01/2009 | 10:45 | מאת: מרב

שלום לכולם אני בשבוע שתיים עשרה +3 אחרי שקיפות השקיפות היתה בסדר אתמול החלו דימומים קלים הייתי אצל הרופא הוא אמר שהכל בסדר לנוח והתן לי כדוקי פרוגסטרון עדין יש לי דימום קל אומנם אבל קיים אני מאד חוששת אני אחרי הפלה בשנה שעברה עקב אי התפתחות העובר בשבוע7 מקווה שהכל יהיה בסדר

30/01/2009 | 10:52 | מאת: צביה רן

מירב, אני מאחלת לך שההריון הזה יתפתח כראוי ותזכי סוף סוף לתינוק שאת מייחלת לו. כל טוב, צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה