הריון ודימום!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

23/12/2008 | 10:33 | מאת: הדס

אני בת 35+, הריון שלישי, ההריון הראשון עבר בהצלחה, ב"ה(ניתוח קסרי, עכוז). ההריון השני הסתיים לפני כ-3 חודשים היה מלווה בדימומים רבים' , ההפלה היתה בשבועות הראשונים להריון! כעת אני בשבוע ה-7, עד כה עבר תקין, ב-2 הלילות האחרונים דיממתי, אתמול בלילה ניצפה דופק! הרופאים טוענים שאין מה לעשות, הרופאים אומרים לחכות, שאין מה לעשות. אני נחה ולוקחת אורוגסטן 3 פעמים ביום. מעבר להמתנה המורטת עצבים האם באמת אי אפשר ללמוד מהמקרה הזה, אי אפשר לשאוב ממנו איזשהוא נתון כדי לחזק, ב"ה את ההריון הבא?

23/12/2008 | 14:39 | מאת: צביה רן

צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה