הריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

11/11/2008 | 14:42 | מאת: מיכל

שלום רב, בת 29 לפני 8 חודשים בתאריך 12.3.08 ילדתי בניתוח קסרי (לא מתוכנן) - ברצוני לתכנן הריון נוסף. יש לי חששות גדולים לגבי ההריון והלידה הנוספים - בגלל הניתוח הקיסרי - שלא עבר מספיק זמן ושהצלקת תיפתח בזמן ההריון ואו הלידה (למרות שהסיכויים סבירים שזה יהייה שוב קיסרי. האם אני צריכה לחשוש מהריון נוסף האם יש סיכון בהריון נוסף פחות משנה לאחר ניתוח קיסרי. לתשובתך אודה.

11/11/2008 | 15:36 | מאת: ע

בנושא כזה את צריכה לשבת ולדון עם רופא נשים ! גם לגבי הזמן שרצוי לחכות עד להריון נוסף, וגם לגבי סיכוי שיהיה צורך, כן או לא. בקיסרי גם בפעם הבאה. אין תשובה אחידה לכל אשה, הכל תלוי בנסיבות שמן הסתם שונות אצל כל אחת. בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה