שלום!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

07/11/2008 | 10:07 | מאת: אמא ל 3 + בהריון

שלום אני בת 40 ואמא ל3 בנים מקסימים, לא רצינו עוד ילדים אבל נכנסתי להריון (פנצ'ר) כרגע אני בשבוע 11 ומתחילת ההריון הרגישות שלי לסביבה ולכל בעיה קטנה - מאוד גדולה אני כל היום עם דמעות בעיניים הילד לא הצליח במבחן - אני בוכה ועצבנית, כל מילה של אמא שלי מקפיצה אותי, בעלי לא עזר לי בבית- אני בוכה, כל כתבה באינטרנט בקשר לסיכונים ו/או סיבוכים בהריון אני מייד חושבת שזה מה שיהיה אצלי.....חוץ מי זה - זה אמור להיות ניתוך קיסרי רביעי, שזה גם ככך מסובך ביותר.... יש גם סיכון מאוד גדול לסוכרת בהיריון הזה מכיוון שבדיקת דם ראשונה בצום היתה על הגבול העיליון מה יהיה בעוד כמה שבועות?! לקחתי רסקיו וגם קלמנרבין אבל זה ממש לא עוזר לי מה יהיה? איך אני יכולה להמשיך כך? יש גם כתבה בוואלה בקשר לניסויים עך חולדות - שחרדות בהריון מביות לפיגור סכלי אצל הילד... עזרו לי בבקשה!!!!!!!!

08/11/2008 | 07:34 | מאת: צביה רן

ראשית כל וחשוב מאד - חרדות של האם לא מביאות לפיגור שכלי!!! וגם אל תקראי את כל הכתבות על הסיכונים והסיבוכים. אני ממליצה לך לשבת עם הרופא שלך ולדון במצבך שכפי שאת אומרת יש סיכון לסוכרת ולניתוח קיסרי. לגבי הרגישות שלך, היא בדרך כלל מתחדדת בהריון. רסקיו איננה תמצית טיפולית, היא תמצית למצב של מתח וחרדה או פחדים גדולים. על התכשיר השיני איני יודעת דבר. אני מאד ממליצה לך גם ללכת לאיש מקצוע המטפל במצבים רגשיים. אשמח לעזור. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696

10/11/2008 | 14:46 | מאת: אמא

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה