חרדות מבדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/11/2008 | 11:54 | מאת: שושינה

שלום, אני בת 35 בהריון שלישי שבוע 15, בעוד כחודש אני צריכה לבצע בדיקת מי שפיר, כיוון שהגיל מחייב וגם הרופאים ממליצים. אני פשוט מאוד מאוד מוטרדת וחוששת מהבדיקה, פשוט לא ישנה בלילה ורק מדמיינת כל מיני דברים מפחידים. אני מנסה לא לחשוב על זה יותר מדי וזה פשוט לא מצליח לי, מה עושים כדי להירגע?

06/11/2008 | 23:32 | מאת: צביה רן

שלום שושינה, הפחדים שלך בהחלט מובנים. אם אינך ישנה בלילה בגלל המחשבות המטרידות, אני ממליצה לקנות תמצית באך בשם White Chestnut (תמצית מס' 35), ולקחת 4 טיפות בכוס מים מינרליים או מתחת ללשון לפני שאת הולכת לישון. יום לפני הבדיקה אני ממליצה להשתמש ב"רסקיו" ערב לפני הבדיקה וביום הבדיקה. אני רוצה לציין שהתמציות בטוחות לחלוטין לשימוש בהריון. אשמח לעזור בהמשך. בהצלחה, צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696

23/11/2008 | 19:48 | מאת: ליאת

שלום לך גם לי קרה שלא ישנתי בלילה כמה ימים לפני הבדיקה , ואני רוצה להגיד לך שאין לך מה לפחד לא מרגישים שום דבר כלל ותעברי את זה בשלום. בהצלחה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה