חרדה....

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

06/11/2008 | 11:48 | מאת: ליהי

שלום לכולן אני אוטוטו בת 30 נשואה שנתיים וממש ממש מפחדת להיכנס להיריון. מפחדת מההיריון, מפחדת מהלידה, מתוצאות הבדיקות מזה אפיל ועוד כל מיני פחדים כאלה ואחרים , הפחד הזה מונע ממני להביא ילדים לעולם. לדעתי וזו לא דעה מקצועית, זו חרדה יותר מאשר פחד. מה גם, שאני חושבת שאני בהיריון ואני יודעת שאין בשורה יותר משמחת מזו, בעלי בעננים אבל אני ממש לא מתפקדת בגלל חרדה זו. מה לעשות? אני ממש אובדת עצות.....

06/11/2008 | 23:29 | מאת: צביה רן

שלום ליהי, זה אמנם לא מנחם, אך יש עוד הרבה נשים כמוך, והן הולכות לטיפול כדי לעזור להן להתמודד עם החרדות האלו. בבית חולים איכילוב יש טיפול לנשים עם חרדות מהריון ולידה. אני ממליצה להתקשר לשם ולשאול. אם לא, את יכולה למצוא מטפל פרטי המטפל בנושא. כמו כן, אני מזמינה אותך להשתתף בקומונה של "חרדות מהריון ולידה" בתפוז שאותה מנהלת איה, וגם אני משתתפת בו. הקומונה שם מאד שונה מהפורום הזה. כל טוב, צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696 אשמח לעזור.

03/12/2008 | 21:56 | מאת: בתיה

בס"ד כן , גם לי כמו לרבים יש חרדות מהריון ולידה , לא סתם חרדות אלא פחדים חזקים, זה מנע ממני הריון ופתאום מצאתי את עצמי בת 42 ומרגישה ריק, אני ל הגבול , האם לא אהיה אמא? לרופא לא חלמתי שאלך, לעשות בדיקות נשמע לי כמו התאבדות ממש , אבל בורא עולם שלח לי רופא נששים שעשה לי סדר בראש, אני לא מאמינה על עצמי , אבל עברתי בדיקות ואפילו 2 הפריות על כל המשתמע בכך אשמח לעזור לך צרפתי את המייל שלי

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה