כאב הלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

30/01/2005 | 10:58 | מאת: אור

אני מאוד חוששת מהכאב הכרוך בלידה על אף האפידורל (שלא ניתן לכולם ) אני נורא הייתי רוצה לדעת מהו סף הכאב ברצוני להיות מוכנה לדרגת הכאב. אם אדע מה מצפה לי פחות אפחד זו הלידה הראשונה שלי, הדבר מאוד מציק לי ואני ממש בדיכאון וחרדה

30/01/2005 | 13:47 | מאת: איה

אני כל כך מבינה אותך.......... אני בכלל פחדתי שלא אעמוד בכאב ושאמות בלידה.. כל כך פחדתי מהכאב הזה ... אבל היום שאני אחרי אני יכולה לומר לך שהד לא נורא... לקחתי אפידורל ממש בסוף ויש דרכים להתמודד עם כאב גם בלי אפידורל, פשוט צריך ללמוד אותם כמו תנועתיות, נשימות, עיסויים בגב ועוד.... (יש בבתי חולים עוד כל מיני משככי כאבים מלבד אפידורל אגב...) יכולה לומר לך גם שלכל אדם יש סף כאב שונה, לא האמנתי שלא כאב לי כל כך..... מצ"ב לך קישור על כאב בלידה והתמודדות עימו (ממליצה לקרוא עוד מאמרים באתר ממש תורם) http://www.midwives.co.il/Articles/Article.asp?ArticleID=100&CategoryID=77 אני כאן תמיד אם תרגישי רע, זה טבעי לחשוש בטח בהריון ראשון שזה לא נודע ולא היית שם.... איה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה