חרדות בחודש הראשון להיריון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/10/2008 | 17:45 | מאת: בעל דואג

אשתי בחודש הראשון להריונה ונתקפה בחרדה אשר באה לידי ביטוי בחוסר מצב רוח, לילות ללא שינה ודאגות מאיבוד החופש ושינוי אורח החיים. מהסיבה שהיא לא רצתה ילדים חיכנו כמה שנים אחרי הנישואים ואני מודאג. אשמח לעזרה - האם זה מצב נורמלי/מוכר? האם חרדות כאלה מעודדת הפלה עצמית, האם עלינו לפנות לטיפול? אם כן איזה טיפול? תודה למשיבים.

17/10/2008 | 18:36 | מאת: צביה רן

שלום לבעל הדואג, נשים רבות סובלות מחרדות מהריון ולידה, רבות מהן חוששות בגלל האחריות הגדולה הצפויה להן, וחלקן חוששות גם מאיבוד החופש שלהן. אני מאד ממליצה לפנות לטיפול זוגי בנושא, כי יכול להיות שהיא סומכת על כך שתוכל לקבל עזרה בבוא העת. בהחלט יש להתייחס לחששות שלה, ולהראות לך פנים נוספים של בניית המשפחה, וזאת בעזרתו של איש מקצוע. אם אתם גרים באזור מודיעין, אשמח להמליץ על מטפלת משפחתית. בנוסף, אני מזמינה את אשתך להכנס לקומונה של "חרדות מהריון ולידה" בתפוז. אשמח לעזור בהמשך אם אוכל. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696

18/10/2008 | 08:25 | מאת: בעל דואג

צביה שלום, תודה רבה על תשובתך המהירה והמסייעת. האם יש לך עוד המלצות למטפלת באזור ת"א. אם לא נשמח לקבל פרטים של המטפלת ממודיעין. תודה רבה!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה