פחד מלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

15/10/2008 | 01:13 | מאת: נופר

שלום אני בשבוע 38 אוטוטו אמורה ללדת ואני נורא מפחדת מהלידה זה הריון ראשון שלי אני מהדרום וגם לא כל כך מרוצה מבית החולים סורוקה עקב שמועות הייתי שמחה לקבל עצה איך להרגע ולשמוע איך אני יוכל להפוך את הלידה לציפיה נעימה ללא פחד כי אני לא רוצה ללכת ללידה בלחץ?

15/10/2008 | 17:37 | מאת: צביה רן

נופר, הפחד שלך מאד טבעי, והוא קיים כמעט אצל כל אשה ברמה זו או אחרת. האם קראת חומר רציני לקראת הלידה? האם עשית קורס הכנה ללידה? אני יכולה להמליץ לך על מדריכה מצויינת לקראת הלידה שעושה סדנה לזוג המסויים. שמה טל ומספר הטלפון שלה: 054-6577748. אני ממליצה עליה בפה מלא. הם גם מדריכה והיא גם דולה, כך שיכול להיות שהיא תוכל ללוות אותך בלידה אם תרצי. אם יש דברים מסויימים המטרידים אותך לקראת הלידה, את יכולה לפנות אלי טלפונית. כל טוב ובהצלחה, צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696

15/10/2008 | 19:53 | מאת: נופר

צביה קודם כל תודה שחזרת אלי אני בת 21 בסך הכל נשואה כמובן ואוטוטו אמורה ללדת אני לא יולדת בסורוקה אלה בתל השומר והפחד שלי הוא שאני לא יוכל להחזיק בכאבים והפחד הזה פשוט לא נותן לי לישון ואני ממש רוצה ללכת ללידה הכי רגועה בעולם בשביל שהינוק יצא בריא ושלם אשמח שתייעצי איך להרגעא ולעבור את הכל בשלום בתודה נופר

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה