צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/09/2008 | 15:43 | מאת: הריון

עברתי מאחורי כיסא שילדה התנדנדה עליו בדיוק וחטפתי מכה עם הכיסא בבטן התחתונה . כאב לי בעור (לא התכווצות) ונינ לי שיפשוף אדום ל 5 דקות ועבר - האם עלי לדאוג? אין לי כאבים או דימומים...אבל יש לי שילייה קידמית עליונה... אני כל הזמן חוששת שיקרה משהו לעובר שלי או לשילייה מכל מכה שאני מקבלת - אני לא יודעת ממה כן צריך לדאוג וממה לא. לא יכולה לחיות בתוך הבועה הזו שניסיתי לבנות סביבי כי דברים קורים בכל מקרה ואני בדאגות כל הזמן!!!

20/09/2008 | 16:07 | מאת: צביה רן

תזכרי שהריון הוא מוגן מאד, בתוך גופך בתוך מי השפיר. אם אין דימומים ואין כאבים - המשיכי הלאה. מאחלת לך המשך הריון בריא ותקין. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה