חוששת

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

18/09/2008 | 08:57 | מאת: נריה

רציתי להתיעץ יש לי ילד בן שנתיים וחצי כעת אני בהריון בשבוע 7 ממש התחלה אני נורא חוששת מכל מהלכי הבדיקות בהריון ובמיוחד בבדיקת לחץ דם אני מתרגשת ובעת הבדיקה הלחץ בדם עולה לי יותר מהפחד איך אוכל להרגיע את עצמי? האם בדיקת הלחץ דם היא חובה?

18/09/2008 | 22:32 | מאת: צביה רן

שלום נריה, האם פחדת גם בהריון הראשון?האם את פוחדת רק מבדיקת לחץ דם, ואם כן, מדוע? בדרך כלל בבדיקת לחץ דם, עושים שתי בדיקות. אחת כשאת נכנסת ואחת לאחר מספר דקות של שיחה מרגיעה עם האחות. את תמיד יכולה להשתמש בתמצית באך רסקיו, שהיא מאד מרגיעה במצבי לחץ ובטוחה לחלוטין לשימוש גם בהריון. קשה לי לייעץ לך כשאינני מבינה את מכלול הפחדים שלך. אשמח לעזור יותר אם תעני על השאלות ששאלתי. כל טוב והמשך הריון בריא ותקין. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 050-7617696

24/10/2008 | 10:53 | מאת: נריה

שלום צביה, ובכן בהריון הראשון לא חששתי להבדק רק בסוף ההריון שראיתי שהלחץ דם שלי הגיע ל140.90 נלחצתי מזה ולא רציתי להבדק שוב סתם ככה אני לחוצה מכל בדיקה שהיא ולא דווקא מלחץ דם קניתי את הרסקיו ולא כל כך משפיע עלי האחות אמרה לי השבוע לקנות את מד לחץ הדם ולבדוק בבית אם זה גורם לי התרגשות רבה מידי. אני מקווה שזה יפתור את הבעיה

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה