דנה ב

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/09/2008 | 18:20 | מאת: דנה ב

היי צביה זו שוב דנה.... אתמול עברתי את תהליך הגרידה ברוך השם! אתמול דיממתי והיו לי הפרשות ... היום פסקו לי הדימומים .. האם זה בסדר? וכמו כן לא קיבלתי הדרכה כיצד עליי לנהוג לאחר גרידה... התוכלי לומר לי מה עליי לעשות ע"מ למנוע זיהום ? כיצד עליי להתקלח? שתן?..

06/09/2008 | 23:08 | מאת: צביה רן

שלום דנה, אני שמחה לשמוע שהגרידה עברה ומקוה שאת מרגישה יותר רגועה. להתקלח ולשמור על הגיינה מאד חשוב. אני ממליצה להתקשר למקום שבו עברת את התהליך ולשאול הדרכה. נראה לי שעד לקבלת הווסת הבאה לא רצוי לקיים יחסים לא מוגנים. רצוי מאד להתקשר לאחות של הגניקולוג שלך ולשאול אותה מתי עליך לבוא לביקורת. מאחלת לך כל טוב. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה