גרידה....=(

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

27/08/2008 | 17:03 | מאת: דנה ב

שלום, אודה מאוד על תשובותייך..... בתאריך 22.7 עברתי הפלה באמצעות כדורים, כעבור חודש לאחר בדיקת האולטרסאונד נראו שאריות ברחם והוחלט לבצע גרידה, כמו בן בתאריך 24.8 לפני כארבעה ימים קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה,שפיכת הזרע הייתה ב"בחוץ", אך ע"מ להסיר דאגה מליבי לקחתי פוסטינור. בעוד כשבוע 2.9 אני אעבור את תהליך הגרידה, האם תהליך הגרידה "ינקה גם את ההריון השני במידה ונכנסתי להריון בלתי רצוי בשנית?(למרות שהסיכוי קלוש...) באם אעבור גרידה - מתי אמורים לקבל ווסת? אחרי כמה ימים מיום קיום יחסי המין ללא אמצעי מניעה ניתן לגלות את ההריון בבדיקות דם?

28/08/2008 | 06:47 | מאת: צביה רן

שלום דנה, הגרידה מנקה את כל מה שיש ברחם ואני לא מאמינה (שום, דעתי אינה מקצועית) שהריון יכול להיקלט ברחם "לא נקי". הריון אפשר לגלות לאחר איחור בקבלת הווסת. אני רק לא מבינה למה את מקיימת יחסים ועוד לא מוגנים במצב שאת צריכה לעבור גרידה: הרחם לא תקין, עשוי להזדהם בקלות. לאחר שתעברי את כל הפרוצדורה אני ממליצה לך ללכת לרופא נשים להדרכה להתנהגות מינית נכונה: כמו הדרכה וקבלת אמצעי מניעה מתאימים. יש לזכור שיחסי מין זה לא משחק, זו מערכת מורכבת ורצוי לדעת לשמור עליה. צביה רן - היא-לה - נשים טפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה