<היום בידיעות מוסף בריאות כתבה עלי וחרדות>

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

24/08/2008 | 16:00 | מאת: איה

כתבה מאוד תורמת לנשים שחרדות מלידה והריון למי שאין לה עיתון ומעוניינת לקרא את הכתבה אשמח לשמוע אפשר לכתוב לי למייל [email protected] ואשלח.... ושוב תודה לצביה על עבודת הקודש שהיא עושה כאן מצטערת שאני בקושי פה... אבל מי שצריכה אותי אשמח לסייע, אפשר להשיג אותי דרך צביה ואקרא מיד!

24/08/2008 | 22:09 | מאת: צביה רן

איה יקרה, ביום עמוס מאד בכל זאת הצלחתי לקרא את הכתבה. נראה לי שזיהיתי עוד כמה ממכרותינו. אני שמחה לחשיפה שנתתן לנושא. אני מאחלת לכל הנשים החרדתיות בנושא הריון ולידה לפנות ולקבל עזרה. אתן לא לבד, יש עוד המון כמובן. וכמובן, אשמח לעזור באופן אישי למי שתפנה. חיבוק גדול לך ולילדים, צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה