חרדה מהריון 3 בלתי מתוכנן

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/08/2008 | 22:49 | מאת: ל

אני נשואה כבר עוד מעט7 שנים עם 2 ילדים מקסימים ולפני שנתים גם רכשנו דירה עם משכנתא כמובן , הייתי צריכה צריכה לקבל מחזור לפני יומים אך ניראה לי שניקלטתי ואני פשוט במבוי סתום מה לעשות מצד אחד שומעת את בעלי מקטר בלי סוף על חוסר העבודה שייש לו ומה נעשה , ואיך נעבור את החודש הוא לא מוכן לשמוע על החלפת מקצוע ,וגם כמובן שאצא לעבוד מחוץ לבית יותר מידי שעות , שוקלת אולי לבצע הפלה למרות שמרגישה מפוחדת איך העבור (תיכננתי להביא עוד ילד לעולם אך העיתוי לא בזמן ) מצד שני בעלי מעונין בהריון ולא מוכן לשמוע על המחשבות שלי

18/08/2008 | 08:37 | מאת: צביה רן

ל יקרה, במקום לקטר שבי עם בעלך ותעשו תוכנית איך אתם עוברים את ההריון, הלידה ומה שאחריה. אם אינכם יכולים לבד, בנו לעובד סוציאלי, אפשר דרך קופת החולים או יועץ זוגי כדי שיעזור לכם לראות עוד כמה זויות שאולי אינכם רואים כרגע. בהצלחה בכל שתחליטו. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה