דחוף!!!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/08/2008 | 17:27 | מאת: ש

אני אמא לילדה בת 3 ויש לי חרדה להכנס להריון שני. אם אני רק חושדת שאולי אני בהריון אני לא מתפקדת לא אוכלת לא צוחקת ממש בהתקף חרדה. כולם מסביב מלחיצים אותי" :נו מה עם עוד ילד"? וזה מלחיץ, אני רוצה אבל פוחדת מה לעשות? אני בספק אם שיחות יעזרו

05/08/2008 | 22:40 | מאת: ש.א.

ל-ש שלום לך! אני גם אם לילד בן שנתיים וחצי וכולם מסביבי שואלים מה קורה מה עם עוד אחד? ולא יודעים שכבר ניסיתי ונפל לי העובר לפני 4 חודשים כשההריון היה בן 3 חודשים. אני בדיוק במצב שלך מבחינת החשש שמא ולא אצליח . אני מנסה כבר חודש להיכנס ולצערי המחזור מאחר ובבדיקת דם גילו שאין הריון. אסור להתייאש ולהרים ידיים. תאמרי ותשנני לעצמך כל הזמן שאין שום סיבה שבעולם שלא תכנסי ולא תיקלטי בהצלחה להריון המיוחל אין לך מה לחשוש כל עוד לא ניסית, מסכימה איתי?? יוהו כמה שהסיפור שלך מזכיר לי אותי.... אני גם מאוד רוצה כבר להיקלט, אני בחורה מסורתית ומתפללת המון שאכנס להריון ושיצליח בסופו של דבר . המחשבות שלנו הן אלו שיוצרות את המציאות. בהריון האחרון לא הפסקתי לחשוב על מצב שאם אפיל מה אעשה כי באותה תקופה שמעתי מהרבה שעברו הפלה, הייתי קמה וישנה עם המחשבות האלה, ונראה כאילו מיגנטתי את ההפלה לחיים שלי וכך קרה. אז בואי נחליט שאת בראש ובראשונה עובדת (וגם אני..) על חשיבה חיובית , אין לך מושג כמה כוח זה נותן. אחרי ההפלה שלי ניסיתי להבין למה זה קרה? ואיפה הטוב ברע? ואכן מצאתי, מסתבר שהעובר לא היה תקין (לא ארחיב יותר מדיי..), אז מצאתי את הטוב שיכול להיות בהפלה הזו. אם תכנסי ללחץ לא תצליחי אפילו להרות אז עשי טובה לעצמך והרפי מהמחשבות המיותרות ואם קרה שניסית ולא הלך לא נורא, אז בחודש הבא ושילכו להם כל אלה שמלחיצים מסביב הם האחרונים שאני שמה עליהם בכלל. אם "אדפוק" חשבון לכל עובר אורח שמתחיל בהערות כאלו מהקרובהים ועד הרחוקים במשפחה אז כל החיים נחייה במצב של לרצות את הסובבים אותי ולמה? למה את צריכה להרגיש כך??? אם את צריכה עוד עזרה אישית אפילו ,זה עוזר לי שאני תומכת בך , כי גם אני באותה סירה אז אוכל בפעם הבאה להתכתב במיילים אישיים של שתינו. ב ה צ ל ח ה

05/08/2008 | 23:11 | מאת: צביה רן

לאחר שיחה טלפונית עם ש. הראשונה, המקרים שלכן לא ממש דומים. לש.א. אני מאחלת לך שתהרי בהקדם, מחשבות חיוביות בהחלט עשויות לעזור, תפילות ובקשות גם הן יכולות לעזור. אין צורך לקיים הרבה יחסי מין כדי להרות. מספיק שהם יתקיימו סביב מועד הביוץ, במקרה שלך, לאחר שהלכת למקוה. מאחלת לך הריון מוצלח בקרוב. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

05/08/2008 | 23:13 | מאת: צביה רן

אני מקוה שתחליטי לטפל בחרדות שלך, במיוחד אם את רוצה עוד ילדים. אני מאד ממליצה להתעלם מלחצי הסביבה ולטפל במטענים שאת נושאת. כל טוב צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה