אנא עיזרו לי !!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/07/2008 | 03:48 | מאת: דפנה

וואי כל כך לא נעים לי .. אני בת 19 ולפני כשבועיים קיימתי יחסי מין עם חבר שלי והייתה חדירה של שתי דקות ללא אמצעי מניעה (אבל הוא לא גמר או משהו ולאחר מכן הוא השתמש בקונדום) ואני לא לוקחת גלולות נגד הריון. הייתי אמורה לקבל מחזור ב1.7 אבל עד עכשיו לא קיבלתי ויש לי נפיחות ודקירות כאלה בחזה שבחיים לא היו לי קודם !!!!!! ולפני כחודש וחצי לקחתי את פוסטינור החדש ! ואני מזה מתה מפחד שאני בהריון ואני לא מוצאת אף מקום שיעזור ליי !!! פשוט איןן !! ואני לא יכולה לפנות לרופא המשפחה כי ההורים שלי ירצחו אותי ואני מחפשת גינקולוגית ואני לא מוצאת (אני מסורתית) אני מצטערת שאני מפילה את כל זה בפורום !! פשוט אני חייבת לדעת האם יש סיכוי שאני לא בהיריוןןןן ?!?! כי אני ממש לא רוצה להיותתת בהיריוןןןןן !! שמישהו יתן לי מענה בבקשהההה אני מתחננתתתתתתתתתתתת ...........

09/07/2008 | 07:21 | מאת: צביה רן

שלום דפנה, גשי לאיזה בית מרקחת ורכשי ערכה ביתית להריון. בצעי את הבדיקה. את יכולה להתקשר אלי ישירות כדי להרגע. מקוה שהכל יסתדר. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה