מחזור

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

08/07/2008 | 07:58 | מאת: לימור

שלום הפסקתי לקחת גלולות לפני חודש, והיתי אמורה לקבל מחזור אתמול בבוקר, עדיין לא קיבלתי ואני לא מרגישה כאבים בגוף או משהו שמראה לי שאני צריכה לקבל אני ממש בלחץ האם זה נורמלי לאחר הפסקת גלולות לפני שהתחלתי לקחת גלולות (לפני שנתיים) המחזור היה סדיר

08/07/2008 | 16:18 | מאת: צביה רן

שלום לימור, האם בעבר, בתקופה שלקחת גלולות המחזור היה מגיע במדויק? האם יכול להיות שאת במתח בגלל שהפסקת? המתיני עוד מספר ימים ואם לא תקבלי, ערכי בדיקת הריון ביתית. כל טוב, צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה