המלצה על ספר מעולה במיוחד להריון ראשון

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

05/07/2008 | 14:02 | מאת: טליה

היי בנות קיבלתי בתמתנה ספר "להיות לאם" של אביבה רפפורט ספר מעולה, על הריון ולידה מרגיע מאוד,ומכין אותך לקראת הלידה אני כל כך שמחה שקראתי אותו, מפני שקיבלתי שם את רוב התשובות לשאלותיי הרבות. אני בחודש חמישי ואני מתכוונת לקרוא אותו שוב כדי לתרגל נשימות ותרגילים לקראת הלידה...

05/07/2008 | 23:11 | מאת: צביה רן

הי טליה, אני שמחה שיש לך ספר שנותן לך מידע טוב להריון ולידה. לדעתי, מאד חשוב לקרא ולצבור ידע על התהליך ואח"כ גם על המשמעות של להיות הורים. לצערי, לזוגות רבים אין ידע על הריון, לידה והורות, ומנסים ללמוד בהתכתבות דרך האינטרנט. כל טוב והמשך הריון בריא ותקין. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה