ממש דחוף לי...תודה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

14/06/2008 | 11:32 | מאת: איילה

יש לי שאלה ממש דחופה.עברתי הפלה לפני בערך כחודש..הייתי בשבוע שמיני ועשיתי שאיבה.בשבוע הראשון היו לי דימומים כמו שהרופא אמר ולאחר כמה ימים התחלתי שוב לקחת גלולות כמו שהרופא אמר. בשבוע האחרון התחילו לי דימומים חלשים אתמול שכחתי גלולה והתחילו לי דימומים ממש כמו של מחזור.ונשאר לי עוד 4 גלולות לקחת ואני מאוד מפחדת...אם אפשר עזרה זה מאוד יעזור לי...תודה..ואני פשוט בת 18 ואמא שלי לא יודעת אז אין לי כל כך למי לפנותל

14/06/2008 | 11:47 | מאת: צביה רן

איילה, יש פורום מקצועי בדוקטורס תוכלי לשאול שם. אני, במקרה שלך, הייתי מפסיקה כרגע את הגלולות. אם הדימום כמו דימום של מחזור, אפשר להניח שאכן זה קר. אם הדימום חזק יותר, עדיף לפנות מחר לרופא שלך. ועצה ידידותית כמו אמא לבת: עכשיו כשהכל מאחוריך, ספרי לאמך. סודות כאלה מעיקים מאד בהמשך החיים, ותאמיני לי, אמא יכולה לספוג הרבה. כל טוב, צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה