סיום גלולות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

12/06/2008 | 21:34 | מאת: אנונימי

התחלתי לקחת פעם ראשונה גלולות.סיימתי את החפישה לפני 3 ימים ועדיין לא קיבלתי מחזור? האם זוהי תופעה נורמלית?או שעלי לחשוש? ומתי להתחיל את החפישה השנייה תודה

12/06/2008 | 21:58 | מאת: צביה רן

האם קראת את ההוראות וההנחיות שעל הקופסה? האם הרופא הדריך אותך מה צריך לקרות? אני ממליצה לפנות לפורום גניקולוגיה ולשאול את הרופא שם, תוך ציון שם הגלולות. כמו כן יש לזכור שתרופות מסויימות, כמו סוגים שונים של אנטיביוטיקה, וכן הקאות מורידים את האפקטיביות של גלולות. כל טוב, צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369 050-7617696

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה