מודאגת מאוד!!!

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

26/01/2005 | 13:54 | מאת: רוזי

שלום רב!! אני בת 26 שבוע 15 להריון.אתמול ביצעתי סקירת מערכות מוקדמת ובבדיקה נמצא כי קיימים 2 כלי דם במקום 3. מאתמול אני מאוד לחוצה מוטרדת וחוששת לבעיה כלשהי שחלילה יכולה לקרות. מצב הרוח מדוכדך ואפילו בלילה לא הצלחתי להרדם מרוב מחשבות.. שאלתי היא האם מישהי מכם ניתקלה במקרה שתיארתי והאם יש מקום לדאגה. אודה על תשובתכם המהירה. רוזי

27/01/2005 | 00:30 | מאת: shar

הי רוזי, לצערי אין לי תשובה מקצועית, האם ניסית לפנות לפורום גניקולוגיה, או פורום הריון ולידה? מעבר לתמיכה הרגשית שתקבלי כאן, אינפורמציה רפואית יכולה להרגיע.. את עדיין לא יודעת מה זה אומר שקיימים שני כלי דם ולא ולא שלושה, אולי תחליטי עם עצמך שעד שאת לא יודעת בודאות, אין מה להלחץ בכל מקרה. יתכן שתשובה פשוטה וקצרה של רופא תבהיר לך שזה נורמלי ובסדר... שיהיה לך לילה רגוע.. shar

27/01/2005 | 08:27 | מאת: רוזי

היי shar!! אני מודה לך מאוד על התמיכה ועל התייחסותך לשאלתי. פניתי במקביל לחוות דעת מקצועית מרופא ובמקביל חשבתי לכתוב גם בפורום זה במחשבה שאולי יש עוד בחורות כמוני שחוו את אותה הבעיה,ואוכל לקבל מהם אינפורמציה על כך. כולי תקווה שהכל יהיה בסדר בסוף.וכפי שציינת אני צריכה להרגע ולחשוב חיובי עד לבדיקה הבאה. שוב תודה רבה ושיהיה לך יום טוב וסופ"ש נעים. רוזי.

27/01/2005 | 09:25 | מאת: קרין

הנני בת 31 וחצי ונמצאת בהיריון שלישי ובשבוע 12+5. בשקיפות עורפית נמצא שעובי הנוזל הינו 3 מ"מ. מה זה אומר?

27/01/2005 | 11:56 | מאת: איה

ברוכה הבאה. אינני רופאה וכמו שכתבתו לך מציעה לך לשאול בפורום מקצועי כאן או בתפוז יש פורום אולטרהסאונד נשים שם עונה רופא. מצ"ב קישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=534&pass=1 בהצלחה ומחזיקה אצבעות!!

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה