תמודדות עם נטישת הבת

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

01/06/2008 | 16:12 | מאת: שרה ויננשטוק

שלום, בפורום זה מדובר רבות על זכויות היולדת ודרכי התמודדותה. אולם מה לגבי זכויות הסבתא, האם החוק לא מכיר בצורך של ערוב הסבתא בגידול הילדים? האם ניתן לתבוע משהו במידה וזכותי הטבעית מופרת? תודה על תשומת לבכם, שרה וינשטוק

01/06/2008 | 21:54 | מאת: צביה רן

שרה יקרה, בפורום הזה אין מקום לשאלה הזאת. עניתי לך בפורום הריון ולידה. כל טוב, צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה