חשש שיפסק הדופק

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

17/05/2008 | 07:40 | מאת: דנה

שלום אני נמצאת בהריון 6 לאחר שני הפלות שהפסיק הדופק יש לי 3 ילדים בריאם אני בשבוע 7 נצפא דופק אבל עדין מקונן בי הפחד ששוב זה יקרה אני לוקחת מדללי דם כדי להפחית את הסיכויים לגרידה נוספת איך מתמודדים עם החשש ולא רצים כל יומיים לבדיקה זה מטיש אותי מאוד

17/05/2008 | 18:14 | מאת: צביה רן

דנה, עניתי לך בפורום הריון ולידה תמיכה. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369

08/06/2008 | 00:08 | מאת: RACH

אני ממש מזדהה איתך הסיפור שלי ממש דומה לשלך יש לי 4 ילדים+3 הפלות שבהן ניצפה דופק ואחר כך היפסיק.הפיתרון שלי היה בהתחלה לרוץ כל הזמן לרופא, אבל הבנתי שאין מה לעשות בכל מיקרה למניעה. יש לך ילדים בבית, והכי גרוע שיהיה זה שלידת הילד הבא תידחה בעוד קצת. את יודעת שאת מסוגלת להביא ילדים לעולם והכל עינין של זמן. לכן צאי מהלחץ, זה בטוח לא יוסיף לך בריאות

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה