טיפול

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

13/05/2008 | 19:13 | מאת: אמא

אני אחרי לידה ולא יודעת אם מישהו יכול לעזור או להפנות אותי לפורום הנכון. אז ככה.... אני חושבת שלא ממש הייתי מוכנה ללידה. מצד אחד רציתי ומצד שני זה היה נראה מוקדם. היום אני אחרי מגדלת את נולד לבד.והעניין שמפחיד אותי ואני כל הזמן כועסת על עצמי כשזה קורה. לפעמים אני מתרגזת ובחוסר אונים שהתינוק בוכה וצורח אני נכנסת לפאניקה ולא יודעת איך להרגיע ואני צועקת עליו. אני לא רוצה לצעוק ולא יודעת איך להשתלט על זה. אני מאשימה את עצמי שאני אמא גרועה ואני צועקת על הילד שלי! שלי! איך להשתלט על זה?

14/05/2008 | 07:13 | מאת: צביה רן

בהחלט ללכת לטיפול. את יכולה לפנות דרך קופת החולים שלך או לחפש מקום פרטי. אשמח לעזור אם אוכל. צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה