עזרה דחוף!!! חשש להריון ..

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

09/05/2008 | 12:54 | מאת: יוסי

חברתי התגיסה עכשיו.. ושבוע לאחר הגיוס הייתה אמורה לקבל מחזור.. היא לא קיבלה מחזור בכלל! והיא באיחור של שבוע כבר. יש לציין שבחודש הקודם היא קיבלה מחזור. שאלתי היא האם זה נובע מתחילת הריון? או שזה פשוט מהלחץ של הטירונות? ומה אני עושה? כאילו לאיזה בדיקה להמליץ לה ? ואם זה מתאפשר במערכת הצהלית (כי היא חיילת) ? בבקשה עיזרו לי בתודה יוסי

09/05/2008 | 19:40 | מאת: ע

ליוסי, אני יודעת שיש מקרים שלחץ, מתח , שינוי סביבה ותנאים , יכולים לגרום לשיבושים במחזור , גם אם לפני הטירונות היה לה מחזור סדיר. יחד עם זאת, אי קבלת מחזור , תיאורטית, זה יכול להיות בגלל כניסה להריון. אם יש לכם חשש כזה, בעיקר אם היו יחסי מין ללא אמצעי מניעה, וכדי לוודא מה קורה, להסיר את הספק, יש בבתי מרקחת ערכות לבדיקה ביתית לאבחון הריון. לגבי המערכת הצהלית, אין לי מושג, אבל אפשר להתייעץ עם רופא היחידה. בדיקת דם לאבחון הריון היא האמינה ביותר.

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה