בחילות במהלך הטיסה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

03/04/2008 | 16:18 | מאת: ליקה

שלום! אני בת 25,בהריון ראשון 13 שבועות. עקב עבודתי, שבוע הבאה אני אמורה לטוס. תמיד הרגשתי לא טוב בטיסות, ועכשיו אני עוד יותר חוששת. הפתרון היחיד שהיה לי זה כדור Travamin, האם ניתן לקחת אותו גם עכשיו? תודה מראש

04/04/2008 | 18:59 | מאת: צביה רן

תסתכלי מה ההתוויות על התרופה. את גם יכולה לשאול בפורום רפואי. אולי יש משהו אחר שתוכלי לקחת? צביה רן - היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה מטפלת בנשים עם קשיים רגשיים www.heal-la.co.il 08-9263369

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה